Álláshirdetés

2012. október 16. napom komment hozzászólás

Kaptam ma (is) egy ajánlatot. Nézzük.

Kedves Dávid,

A LinkedIn-en találtam a profilodra.

Idáig oké.

Engedd meg, hogy röviden bemutatkozzam. Kiválasztással, toborzással foglalkozom az XXX-nél (nem triplaiksz, kicseréltem), Budapestre, Londonba, Zürichbe keresek jellemzően fejlesztőket, tesztelőket, üzleti elemzőket változatos domain-ekre. [...]

Elsősorban Java, alapú web alkalmazások fejlesztésével foglalkozunk [...]

Na itt felcsillant a szemem, szóltam is a kollégáknak, hogy megyünk Zürichbe, Java-t kódolni, de sajnos jött a rossz hír:

Jelenleg UI fejlesztőket keresünk a budapesti irodánkba egy regionális projektre erős HTML5, Javascript, CSS háttérrel.

Szóval sitebuilder meló. Ráadásul Pesten. :( Megfigyelhető itt is a html5 buzword, senki nem tudja mi az de bele kellett fogalmazni.

Olyan rendszereket kell építeni, amit ténylegesen használnak, s mivel naponta több százezer felhasználót is megcélzunk, így kiemelkedő szerepet kap a kód minősége, megbízhatósága.

Gyanús az a "megcélzunk" szó. Tehát célzottan spammelnek, töredéke látogatja majd az oldalt. Itt fordult teljesen komolytalanná a dolog számomra:

A jövőbeli fejlődés szempontjából érdekes lehet, hogy Google closure-t fogunk hamarosan használni.

Google Closure-t fogunk használni. Anyám. Ez a pozitívum? Mármint örülök, hogy valami "újat" kipróbálnak (amúgy 2010 óta ezt megtehették volna már). Ez a legjobb hír amit közölni tudnak csalogatás gyanánt? 

Ha érdekelnek a részletek, beszéljünk valamikor!

Maradok tisztelettel.

süti beállítások módosítása